Enoturismul sau turismul viticol este în creștere în România. Iar Avincis este una dintre puținele crame românești “renăscute”, care poate oferi tot pachetul de servicii turistice. și aici ne referim … [Read more...]
I regali di Francesca: magazin nou cu salate și panini
Am tot povestit pe blog despre locurile din care ne place să cumpărăm delicatese. Iar unul dintre preferatele noastre este I regalli di Francesca, delicateria italiană din Pipera. Și aici vine vestea … [Read more...]
Ce este o experiență de fine dining?
Termenul fine dining este din ce în ce mai folosit în peisajul culinar al Bucureștiului, în special când se discută despre restaurantele cu pretenții și prețuri pe măsură. Am primit mai multe … [Read more...]
Destinație culinară de top: Ţara Bascilor
Ţara Bascilor este una dintre acele regiuni care promite o experiență culinară intensă. Este recunoscută pentru cultura culinară și pentru numărul mare de restaurante cu stele Michelin, fiind … [Read more...]
Akelarre (3*): prânz “deasupra oceanului”
Akelarre este unul din cele 3 restaurante cu 3 stele Michelin din San Sebastian, alături de Arzak și Martin Berasategui. Akelarre fost deschis în prima parte a anilor 70' și a primit a-3-a stea … [Read more...]
- « Previous Page
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 51
- Next Page »