“Aveți și oyster leaf?” Întrebăm noi încă fascinați de cea mai captivantă frunză descoperită în acest an. “Sigur, aici”. Ne apropiem ușor de un mănunchi de ghivece, ne alegem o frunză și o mâncăm pe … [Read more...]
Slow Food & Fast Cars. 16 zile în Italia cu Maserati Levante
"Oamenii din Modena visează să conducă mașini Maserati. Am crescut cu zgomotul acestor motoare pe fundal, încercând mereu să ghicesc dacă era vorba despre 8 sau 12 cilindri doar ascultându-le. Tatăl … [Read more...]
Maize: cel mai așteptat restaurant al anului în București
Pentru pasionații de mâncare și gastronomie, Maize a fost fără dubii cel mai așteptat restaurant al anului în București. Și la propriu și la figurat. S-a vorbit despre acest loc de la începutul … [Read more...]
The Presidential: călătorie gastronomică în Portugalia
Un tren de legendă care a găzduit regi, președinți și alte personalități proeminente vreme de 1 secol. O călătorie de aproape 10 ore pe valea râului Douro, o zonă viticolă cu renume. O … [Read more...]
Casa di Peroni: călătorie culinară în Nordul Italiei
Au rămas mai puțin de 2 săptămâni până la închiderea Casa di Peroni. Călătoria culinară în Italia a ajuns la ultima oprire: un meniu inspirat din zona de Nord a țării. Dacă ai citit articolele … [Read more...]
- « Previous Page
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 51
- Next Page »