A trecut 1 an de când am lansat Amuse Bouche.
În noiembrie 2014 am pornit la drum cu câteva principii care se regăsesc în tot ceea ce am făcut în ultimul an: conținut bazat numai pe experiențele proprii, focus pe informații utile, experiențe premium.
Feedback-ul primit de la voi ne-a confirmat că suntem pe direcția cea bună. Am încercat să învățăm câte ceva din fiecare experiență și să îmbunătățim calitatea conținutului cu fiecare articol. Vom continua să facem acest lucru. Suntem încă la început. Mai avem încă multe lucruri de învățat și de experimentat.
Ce am făcut în ultimul an?
Am fost la câteva din cele mai bune restaurante din lume – 6 restaurante din Top 50 World’s Best Restaurants și alte 4 restaurante din Top 100.
Am vizitat restaurante cu stele Michelin din Spania, Franța, Austria și Cehia. Un total de 31 de stele Michelin. Plus restaurante cu istorie și tradiție locală și locuri ascunse de ochiul turistului obișnuit.
Toate aceste experiențe culinare ne-au ajutat să avem o imagine de ansamblu legată de ce înseamnă fine dining, tipuri de bucătărie, influențe culinare. Vrem astfel să ne facem o părere cât mai exactă legată de ce se întâmplă în restaurantele de fine dining din România, pe care le vizităm cu regularitate. Este o zonă pe care o susținem, chiar dacă mai sunt lucruri de îmbunătățit.
Nu este un secret că suntem fani city break și vacanțe în Europa. Menționam aici doar 2 din destinațiile noastre favorite de până acum pe care vi le recomandăm: Bruges și San Sebastian.
Ne-am propus să descoperim și să susținem locațiile potrivite pentru un city break în România care pot oferi o experiență de calitate. Sunt multe locuri frumoase care merită o vizită. Maldăr, Daniel Castle, Hadar Chalet, Viscri sau Valea Verde sunt doar câteva din aceste locuri. Iar numărul lor este în creștere.
Ce ne-am propus pentru 2016?
În primul rând, ne dorim să scriem mai mult. Nu va fi ușor să facem acest lucru ținând cont de faptul că fiecare articol are la bază o experiență reală. Și fiecare experiență necesită o investiție. Dar vom încerca.
Vrem să descoperim noi restaurante de top și destinații din Europa. Vă spunem de acum că avem deja rezervare la cel mai bun restaurant din lume 🙂
Ne propunem să continuăm să susținem zona de experiențe culinare din România. Cu obiectivitate. Ca principii de bază, apreciem consistența în calitate și oamenii care își doresc să evolueze.
Un loc important în planurile noastre pentru următorul an va fi deținut de experiențele de weekend din România. Ne-am propus să descoperim cât mai multe locuri relevante care merită să fie susținute și promovate. Așteptăm și sugestiile voastre pe mail.
Încheiem prin a mulțumi celor peste 100.000 de cititori care ne-au vizitat în ultimul an. Așteptăm oricând sugestiile și recomandările voastre pe mail.
Vă mulțumim!
Ruxandra & Gabriel
Monica says
La multi ani si la cat mai multe articole interesante.
Va citesc de ceva timp (nu de 1 an), imi plac articolele si datorita voua am descoperit cateva restaurante.
amusebouche says
Multumim mult, Monica. Pentru urari, ganduri frumoase si pentru ca esti alaturi de noi 🙂
oprea alina says
buna ziua..v-am descoperit la sugestia unei colege si sunt fascinata de articolele publicate..succes
amusebouche says
Iti multumim pentru aprecieri, Alina 🙂